Blog

Are you looking to build your own professional blog?

Utrolige råd for nye PC-spillere

Å få en ny spill-PC er alltid spennende, enten du bytter fra en konsoll eller prøver ut spilling for første gang. Det er så mange fantastiske spill å prøve ut og så mange fellesskap å bli med i spillverdenen, som utvides hvert år.

Når du først begynner å spille videospill, kan alt dette virke litt skremmende. Men når du først har fått kontroll på spillfellesskapet og PC-en din, kan du nyte det. I denne artikkelen har jeg gitt noen råd for å hjelpe nye PC-spillere med å få størst mulig glede av spillingen.

Kjøp riktig tilbehør

Det gir bare mening å matche CPU-maskinen og skjermen din med tilbehør av høyeste kaliber siden du investerte en betydelig sum penger i dem. Du ville ikke kunne få hele opplevelsen hvis du spilte spillet med en standard mus, et tastatur og et sett med hodetelefoner.

Det anbefales at du bruker litt penger på disse tilleggene og kjøper en Razer spillmus, tastatur og headset med tilleggsfunksjoner. Ikke bekymre deg hvis du foretrekker å spille videospill uten mus eller tastatur. Xbox Live-kontrolleren for Windows, som er lett tilgjengelig, er alltid et alternativ.

Skaff deg Steam

Før du installerer Steam på din PC, er du ikke en PC-spiller. For sitt store utvalg av spill og pulserende spillfellesskap er Steam en velkjent online spillplattform. Du finner de fleste PC-spillene på denne plattformen, som har den største samlingen. Du kan finne alle de mest populære spillene på Steam, fra DOTA til Grand Theft Auto V. Det er ikke lenger nødvendig å kjøpe slike DVD-er fra forhandlere.

Spillet kan kjøpes online og lastes ned direkte til PC-en din. Det er mye morsommere å spille flerspillerspill med venner, takket være Steams fantastiske spillfellesskap.

Det er viktig å føle seg komfortabel

Uansett hvor mye selvkontroll du tror du besitter, er PC-spill så vanedannende at du vil sitte fast på samme sted i timevis. Selv om det er morsomt å spille intense spill som holder deg klistret til setet, er det like viktig at du skaper et behagelig miljø.

Først må du sørge for at stolen din er koselig og gir tilstrekkelig rygg- og hoftestøtte. Kjøp et skrivebord med justerbar høyde som er ideelt for deg. Invester også i vernebriller for å forhindre øyeskader.

Hold det skrubbet

Jeg har observert personer som bruker spill-PC-ene sine med ekstrem uforsiktighet og aldri rengjør dem. På grunn av dette er PC-en deres spesielt utsatt for skade, og de trenger ofte å få den reparert.

For å sikre at skitt ikke fester seg til datamaskinen, anbefales det på det sterkeste at du rengjør den ofte. Siden det er enkelt å rengjøre støvet, kan du også bruke en hårføner.

Sjekk Reddit ofte

Det er på tide å bli med i klubben hvis du ikke allerede har gjort det og opprette en Reddit-konto hvis du ikke er bruker for øyeblikket. Reddit har en rekke spillfora hvor du kan snakke om spill og velge noen nyttige tips og taktikker.

Subreddits kan også bli funnet hvor du kan få kuponger og kjøpe rabatterte spill. Du kan få gode rabatter ved å søke i lukkede fellesskap på Reddit, for eksempel r/gamedeals. Så ikke bekymre deg hvis du går glipp av et salg på Steam; du kan alltid finne flere tilbud på Reddit.

Steam-refusjoner

En spiller kan bli forvirret av flere faktorer når de kjøper et nettspill. Siden nettspill er rimelige, kan det være upraktisk å kjøpe et og så oppdage umiddelbart at du ikke liker det.

Før 2015 var dette et betydelig problem for de som kjøpte spill på Steam fordi pengene deres gikk tapt hvis de ikke likte spillet. Steam identifiserte raskt problemet og tilbød et refusjonsalternativ for spillkjøp for å gjøre det enklere for brukere å sjekke ut mer moro.

Du kan be om refusjon fra Steam og kjøpe et annet spill hvis du ikke liker det du har. Bare vær oppmerksom på at det vil være utfordrende å få refusjon hvis du har holdt spillet i mer enn 30 dager eller har spilt det i mer enn 2 timer.

Ikke vær redd for å prøve nye ting

Jeg spilte hovedsakelig action og førstepersons skytespill da jeg først begynte å spille spill. Derfor la jeg ikke mye oppmerksomhet til eller anså andre typer spill for å være verdt tiden min.

Men jeg ønsket å forgrene meg en dag, så jeg kjøpte noen mystiske spill. Jeg skjønte ikke hvor utrolige disse spillene var før jeg var ferdig med å spille dem. Dette vekket nysgjerrigheten min, og jeg eksperimenterte med ulike spillsjangre, inkludert livsstilspill, krigsstrategispill og en-til-en arkadespill.

Derfor anbefales du på det sterkeste å av og til kjøpe et spill som er forskjellig fra det du vanligvis spiller. Sørg for å lese noen anmeldelser eller se en gameplay-trailer før du kjøper.

Undersøk Mods

En av de fineste fordelene ved å eie en spill-PC er muligheten til å bruke mods og forvandle et spill til noe helt nytt. Mange konsollvideospillspillere kan ikke benytte seg av denne luksusen.

Du kan alltid søke på internett etter mods hvis du likte å spille et bestemt spill og er skuffet over at det har blitt avviklet. Ved hjelp av disse modsene kan du kanskje utvide spillets handling eller karakterliste. For eksempel, hvis du spiller Fallout 4, kan du få tak i de nyeste moddene og bruke enda flere flotte funksjoner.

Selg dine gamle videospill.

Når du allerede har brukt mye tid på spilldatamaskinen, vil dette rådet være nyttig for deg. Det er ikke en negativ vane hvis du fortsatt ønsker å kjøpe videospillene dine på DVD eller Blu-ray, siden du alltid kan selge disse titlene når du er ferdig med å spille dem.

Et spills verdi kan avta over tid, men noen spillere vil fortsatt ønske å kjøpe det hvis det er billig. Du kan bytte pengene fra å selge tre eller fire gamle spill til et nytt. Noen liker å ha hele spillsamlingen i skuffer eller hyller, men å selge samlingen din er en god idé hvis du ikke vil at den skal gå til spille.

Installer en ekstra vifte i tilfelle varmere vær.

Det anbefales at du får installert en ekstra kjølevifte på PC-en din hvis du bor et sted hvor sommertemperaturene kan stige. CPU-en din legger mye krefter på det når du enkelt nyter alle disse spillene med høy bildefrekvens.

PC-en din vil jobbe hardere og bli varmere ettersom spillets kompleksitet øker. Å sørge for at datamaskinen din ikke overopphetes er avgjørende for PC-spillere. Det er nødvendig å installere en ekstra vifte i dekselet hvis du tror at PC-en din blir overopphetet på grunn av det varmere været.

Det kan også være et tegn på at PC-en din er overopphetet hvis du ofte opplever forsinkelser i spillet.

Tren moderasjon

Det er ingen tvil om at det å spille PC-spill er hyggelig og en fantastisk måte å drepe tid på. I sannhet kan forskjellige spill lære oss mange verdifulle leksjoner og øke kunnskapen vår.

Selv om vi alle liker å spille, bør vi prøve å begrense spilletid. Å spille videospill i åtte timer uavbrutt kan skade helsen din alvorlig. Derfor bør du sette opp og følge en spilleplan for deg selv. Unngå å spille videospill for lenge, og bruk applikasjoner for å holde et øye med helsen din på nettet.