Blog

Are you looking to build your own professional blog?

Min første spillopplevelse med Resident Evil 4

Min første spillopplevelse med Resident Evil 4 var i mai 2006. Selv om jeg hadde de tre første spillene under den gamle Play Station, var dette det første skrekk- og CG-spillet jeg noen gang fullførte på Play Station 2. Men prosessen var ikke lett . takket være karakteren min. Leon Scott Kennedy ble drept 64 ganger før han til slutt vant kampen.

Grunnen til at jeg holder meg til forgjengeren er at, i forhold til det, er kontrollene mye enklere å betjene. Dessuten opererer jeg fra Leon i perspektivet på skuldrene hans.

Denne historien markerer Leons retur 6 år etter møtet med Resident Evil 2. Denne gangen var han ikke lenger politikadett, men en regjeringsagent direkte under den amerikanske presidenten. Men i likhet med hans siste oppdrag, redder han presidentens kidnappede datter, Ashley Graham.

Hans oppdrag tok ham til El Pasco – en landsby i Spania.

Det som begynte som et rutinemessig eventyr endte i voldelige sammenstøt med landsbyboerne som plutselig ble veldig aggressive. Leon overlevde, men to av hans lokale politiske eskorte ble drept.

Senere lærer han av støtten fra Ingrid Hunnigans helpdesk at landsbyboerne er en del av den nye kulten Los Illuminados ledet av Salazar og Osmand Saddler – to kraftige mestere etter å ha blitt smittet med Las Plagas-viruset.

Det ser ut til at dette viruset dreper sine tidligere bihuler og tar over kroppene deres, og øker dermed deres aggresjon og hastighet. Ashley ble sperret inne i kirken deres.

Opprinnelig startet Leon med bare ett våpen, 10 kuler og en kampkniv. Men etter hvert som spillet utvikler seg, og hvis du holder på lenger, kan du tjene penger, møte kjøpmenn og kjøpe eller bytte til kraftigere våpen, for eksempel halvautomatiske rifler, maskingeværer, mine kastere og til og med rakettkastere.

Når du er ferdig med spillet, må du ikke bare lagre våpnene dine, men du må ta dem også hvis du bestemmer deg for å spille igjen. Det vil også være 3 bonusspill ulåst.

Leon er ikke helt alene i dette oppdraget, selv om han er hovedpersonen. I tillegg til selgere møtte han Ada Wong, som han også møtte i det andre spillet og den tidligere lokale politibetjenten Luis Sera. Etter å ha reddet Ashley, må han også koordinere med henne for å overvinne visse fiender og hindringer for å komme videre.

Den første etappen er landsbyen jeg allerede har nevnt.

Etter at Leon beseiret landsbysjefen, som også er en formidabel fiende, vil han og Ashley flytte til slottet, hvor de vil møte kultmunker, mer aggressive skapninger, mer dødelige hindringer og Overlord Salazar.

Den siste fasen blir en militærbase på en isolert øy. Sveisekommandoen med stenger og armbrøst og JJs nestleder for kampvåpen utgjør det meste av fienden. I tillegg vil Leon møte sine tidligere kamerater som nå har blitt til forrædere Jack Krauser og Osmand Saddler i det siste showet.

Når det er sagt, er Resident Evil 4 definitivt et av de beste spillene jeg har spilt. Historien, musikken og action-scenene er flotte, det samme er bonusspillene.

Les også Det strategiske flerspillerspillet kommer med nye opplevelser og utfordringer