Blog

Are you looking to build your own professional blog?

Hvorfor testere av videospill er viktigere enn noensinne

De fleste fans av videospill vil hoppe på sjansen til å få betalt for å spille videospill hele dagen. Med spillindustrien som den er i dag, er det få som får betalt for å gjøre nettopp det! Denne artikkelen vil beskrive en ny oppgave og en interessant funksjon i spillindustrien: testkarriere for videospill.

Gå inn i verden av videospilltesting på et øyeblikk, videospilltestere sjekker videospill mens de fremdeles er i utviklingsfasen. Tålmodighet er en kvalitet som testere må ha, fordi deres jobb er å finne og dokumentere feil og feil i videospill før spillet når salg. Selv om noen feilaktig mener at testing av videospill handler om å vinne spillet med høyest poengsum, kan ingenting være lenger fra sannheten. Virkeligheten er at testing av videospill kan være ganske vanlig.

Utvikling av videospill

Testeren kjører spillet gjennom et forhåndsbestemt sett med metodiske trinn for å vise om spillet mangler spillplanlegging. Noen testere er bare involvert i testing av spillprogramvare, mens andre bare kan teste maskinvareproblemer, mens andre testere til og med kan gjøre begge deler. Fordi noen problemer bare oppstår tilfeldig, kan noen tester være ganske slitsomme.

For eksempel er en test som en spilltester kan gjøre å slå den på og av hundrevis av ganger, i et forsøk på å doble problemet. Som du kan se, kreves ekstrem tålmodighet for å utføre en slik oppgave. Videospill-testere er i forkant av å eksperimentere med videospillytelse. Resultatene du dokumenterer sendes direkte tilbake til spillutvikleren.

Hvordan tjene penger ved å teste spill

Derfor, for å være en vellykket tester for videospill, må du være veldig organisert; Ettersom overføring av resultater til programmereren er et sentralt element i spilltesterens oppgave, er det viktig at han også har gode kommunikasjonsevner.

Videospillindustrien tar testfasen av sitt produkt på alvor – ingen i selskapet ønsker å lansere et videospill fullt av bugs. Lyddesignet til videospill er veldig viktig for spillutviklere, for hvis et defekt produkt blir levert i hyllene, kan konsekvensene bli veldig alvorlige. Spillere vil at spillet deres skal fungere hver gang de starter systemet. Hvis videospillbedrifter mister tilliten til spillerne sine, står de i fare for å miste plassen som et anerkjent merkevare i markedet; hvis dette skjer for ofte, kan det påvirke selskapet når det gjelder fortjeneste og omdømme og til slutt føre til at spillselskapet forsvinner. Av denne grunn er rollen som en videospilltester i spillutviklingsprosessen nesten uvurderlig.

Les også Den beste måten å outsource spillutvikling