Blog

Are you looking to build your own professional blog?

10 tips for å hjelpe deg med å få en bedre online spillopplevelse

Nettspill kan være utfordrende og forvirrende for nybegynnere. Mange nye spillere forlater hele spillopplevelsen etter bare ett vanskelig forsøk. Men selv om deres første forsøk ikke var så vellykket, kan hvem som helst få en fantastisk spillopplevelse med de riktige omgivelsene og forslagene. Antallet personer som aktivt spiller onlinespill har økt betydelig de siste par årene, og nye spillere melder seg på for nye spill daglig. I tillegg har det å spille spill på nettet mange fordeler for spilleren.

Så i denne artikkelen vil vi se på noen nyttige råd for å hjelpe deg med å få en bedre spillopplevelse, spesielt hvis du begynner.

Nyt opplevelsen

Å bli skremt eller urolig for å spille et nettspill for første gang er den største feilen du kan gjøre. Et nettspill er fortsatt akkurat som et spill, til tross for dets fantastiske (og ærlig talt, noen ganger ekstremt skremmende) grafikk og spilling. Selv om det ser ut til å skje ofte, er det ikke ment å gjøre deg engstelig eller rasende. Online spill er laget for å hjelpe enkeltpersoner å slappe av og ha det gøy, stimulere sinnet og forbedre oppmerksomhet og konsentrasjon. Og hvis du aldri har spilt et online spill før, er alt du bør bekymre deg for å ha det gøy. Du vil utvikle ferdighetene etter hvert som du spiller mer.

Spill spillet du har, for det andre

I dag er de første titlene som dukker opp når noen sier «online game», de nylig godt likte førstepersons skytespillene og flerspillerspillene som Call of Duty, Elder Scrolls Online, Warcraft og Fortnite. Men selv om mange andre nettspill også er ganske populære, får de ikke samme grad av oppmerksomhet. For eksempel skaper ikke nettspill basert på klassiske brettspill, brainteasers, kjente kortspill, osv. overskrifter. Men disse spillene er like underholdende å spille som de andre. Tanken er å leke og ha det gøy med spillet du har. Ikke tro på hypen. Du kan få en fantastisk spillopplevelse selv om du ikke spiller et «populært» nettspill.

Gjør deg klar

Unngå å gjøre den ultimate nybegynnerfeilen ved å bli med i et online spill uten å forstå premissene eller hvordan du spiller det. Uansett hvilket spill du spiller, ta deg tid til å gjøre deg kjent med premissene. I disse dager har de fleste spill korte åpningsfilmer som gir deg en rask oversikt over spillet. Alternativt kan du bli med i mange nettsamfunn hvis du leter etter enda mer informasjon om spillet, noen fantastiske tips og noen få hacks. Du kan lære grunnleggende spillmekanikk og hvordan du kan forhindre vanlige tekniske feil og spilltabber. I tillegg kan du abonnere på flertallet av produsentenes sosiale medier og YouTube-kontoer. Disse nettstedene oppdaterer også ofte spillkatalogene sine.

Få noen bekjente

Noen ganger er det å ha venner sammen den ideelle måten å nyte din første online spillopplevelse på. En minneverdig opplevelse kan skapes ved å la flere virkelige venner hjelpe deg gjennom ditt første online spillmøte eller veilede deg gjennom læringsprosessen. I tillegg vil det få deg til å elske eller like spillet mer. I tillegg til å ta med vennene dine, kan du ved å spille onlinespill få nye venner i selve spillet. Når du spiller flerspillerspill, muliggjør visse nettspill et visst nivå av interaksjon.

Begynn gradvis

Ikke fall inn i jukset ved å tro at du kan spille som en proff etter noen få forsøk. Det vil ta tid, så gå i ditt eget tempo og lær gradvis. Avhengig av spilltypen, kan det hende du kjenner spillingen med en annen hastighet. Du (eller en hvilken som helst fersk spiller, for den saks skyld) vil dra nytte av de utfordrende nivåene praktisk talt alle spill tilbyr. De tidlige stadiene er ganske enkle da de introduserer spilleren til spillet. Etter hvert som spillet skrider frem og spilleren avanserer, blir vanskeligheten vanskeligere. Derfor, som nybegynner i spillet, hold deg på de lettere nivåene til du er dyktig nok til å rykke opp. Det kan være frustrerende og raskt, noe som gjør at du mister interessen hvis du prøver å avansere for raskt eller hopper over nybegynnernivåene på første forsøk.

Bruk de riktige kontrollene.

Kontroller er inkludert i hvert online spill. Reglene kan ofte endres eller justeres i spillets innstillinger. Du kan alltid justere kontrollalternativene i innstillingene for å bruke tastene du er mer komfortabel med hvis du har problemer med å bruke noen kontrolltaster (spesielt når du bruker et datatastatur til å spille). Verktøyene som tilbys av spillutviklerne for å hjelpe deg med å blokkere og rapportere støtende, giftige eller uærlige onlinespillere er et annet aspekt ved online spillkontroller. Du vil kunne oppdage disse jukserne ganske raskt ettersom du fortsetter å spille flere online spill. Vurder å blokkere og rapportere dem som din forpliktelse. Ved å gjøre dette forbedres spillopplevelsen.

Design et barnevennlig nettmiljø

Før du lar yngre søsken, venner eller til og med barn delta, tenk på det som din forpliktelse å gjøre nettopplevelsen barnevennlig samtidig som du gjør ditt for å bli kvitt giftige nettspillere og jukser. Dette er fordi de fleste giftige spillere ikke kan skille kjønn eller alder. Før du lar en ungdom få tilgang til spillet, kan du blokkere spesifikke chattekanaler du mener de ikke burde kunne se.

Begrens forbruket og spilletid.

Å spille videospill på nettet kan være mye moro. Det er også avhengighetsskapende. Mangel på selvkontroll eller disiplin kan føre til at du bruker for mye tid bak spillet. Dette er en veldig dårlig vane. Sett derfor en tidsgrense du ikke overskrider (ofte halvannen time for voksne og kortere for barn). Når de lastes ned, oppgir mange nettspill at de er gratis å spille. Men etter å ha lastet ned og spilt i lang tid, kan du se at de trenger kjøp i appen eller i spillet for å avansere spillet raskt. Dermed får du muligheten til å betale for å flytte raskt eller jobbe hardt og vokse ekstremt sakte. Hvis du har penger å brenne, er førstevalget ofte det mer forlokkende. Du bør imidlertid også sette utgiftsbegrensninger og tidsbegrensninger for spilling. Og pass på at du ikke bruker mer penger enn det. Når du ikke kan oppnå den typen fremgang du ønsker eller har betalt for, kan tanken på å bruke mye penger på kjøp i spillet også være ganske frustrerende. Hvis du liker å spille spilleautomater på nett, som Candy Grab-automaten, vil du vite hvor mye du kan vinne eller tape selv før du begynner å spille. Sett dine grenser, men hvis du er usikker på situasjonen.

Opprettholde personvernet ditt

Husk alltid at det er mange andre spillere på nettet som danner et fellesskap. I tillegg, bare fordi du er alene foran datamaskinen eller spillkonsollen, garanterer ikke personvernet ditt sikkert. I tillegg er det ikke alle nettspillere som har som mål å spille etisk. Det kan være flere av dem, og noen kan ha ganske uhyggelige motiver, for eksempel forsøk på å stjele spillfremgangen din, spillbelønninger eller kjøp i spillet. Så ta handling for å beskytte spillopplevelsen din. Ved å opprette et sterkt passord først, kan du oppnå dette. Ikke del passordet ditt med noen heller. For det tredje, oppgi aldri noen av dine personlige opplysninger. I tillegg, unngå å klikke på noen merkelige lenker som spillutgiveren kan sende deg via e-post eller til og med lenker fra andre spillere.

Spill Game Fair

Som vi allerede har antydet, kan online spillplattformer bli funnet juksemakere, svindlere og andre negative karakterer. Du er ansvarlig for å finne og rapportere dem, men du er også ansvarlig for alltid å opptre rettferdig. Ikke prøv å lure deg ut av å lære å spille online spill ettersom du får mer kunnskap og ekspertise. Ikke la deg lure av e-poster eller lenker du kan få som påstand om å vise deg hvordan du kommer forbi visse begrensninger. Å kutte hjørner tjener til å forringe spillopplevelsen. Mesteparten av tiden kommer nytelsen fra opplevelsene og minnene du gjør underveis, i stedet for spillfremgangen du gjør. I tillegg vil ta snarveier frarøve deg disse minnene og møtene. Vær en god sport, da.